VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Feber

Tröttnade lite på att sitta hemma och planen för dagen var egentligen att inhandla balansboll och hantlar. Så kände av energin hos skrutt och hon verkade helt ok ändå fast med lite snorig näsa. Så åkte till Rusta och hittade ett Fitness-set med balansboll, matta och tre gummiband samt ett hantel-set med två stänger och skivor i olika vikter. Väldigt smidigt så man kan öka när man blir starkare utan att behöva köpa nya hantlar :) Så nu har jag skrivit ut övningarna och fixat i den nya träningshörnan :) Ska visa bilder sen när jag gjort klart :)

Nea klagade inte en enda gång under vår shoppingtur. In och ut i bilen tre gånger men hon fick åka vagn i tre olika butiker, vilken lycka!! Hon älskar att åka varuvagn!! Flörtar med alla hon möter och håller i sig ordentligt med sina små händer.. Och självscanningen har hon full koll på :)

20120626-213439.jpg

20120626-213450.jpg

Bilderna är från Ica i söndags :)

Nu på kvällen har hon fått bada och hoppas på att det tröttade ut henne så hon sover hela natten. Gav henne alvedon då hon har lite feber och håller tummarna för att den inte stiger.

Jag har gjort mina magövningar som jag ska göra morgon och kväll och följt matschemat som en undergiven slav :) Här ska resultaten synas och då går det snabbast om man följer det till punkt och pricka.. En dusch och sen sömn för denna trasiga kropp.. Kanske vaknar upp pigg och frisk imorn? :)

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna