VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Klappar mig själv på axeln

Kände att jag skulle ha behövt springa ikväll (men orken fanns inte riktigt) och efter att jag nämnde det för killen så sa han bara ”-Tänk inte! Gå och klä på dig och ut och spring!” ”- Har ingen ork”, försökte jag.. ”-Börja inte tänka nu, gå upp och byt om..”, puschade han mig. Och jag gick upp, drog på mig kläderna och sprang ut.

Kom ner till vattnet och det kändes bra. Då fick jag plötsligt håll! Typiskt… PW och joggade lite om vartannat och kände lite faan oxå… Tog en väg tidigare än jag brukar och tänkte att jag tar den branta backen och kör lite rumpa.. Väl upp tänkte jag fan då så tog en liten extra runda så sammanlagt så vart det väl lika långt som vanligt men på en sämre tid.. Klarade plankan lite längre denna gång, alltid nåt :) Duschat och sett en besviken kille vråla på tvn så nu blir det läggdags.

PS. Klappen på axeln är för att den gamla Carro hade legat kvar i soffan och haft flera ursäkter…. DS


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna