VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Helgen som var

Det gick hur bra som helst för Nea att vara hos sin mormor och morfar :) Jag hade iofs inte trott nåt annat :) Jag vet att dem skulle ringa om det var nåt men Nea är rätt så enkel och får hon bara lite mat och lek så sover hon gott sen. Hon hade varit lite gnällig på kvällen (tänder på g, sova i ett nytt rum..?) så hon hade fått sova i mormor och morfars säng :) Men hon hade sovit hela natten iaf och det är väl det som är det viktigaste. Sen hade väl inte mormor fått lika mycket sömn :) hahahaha

Och vi hade sååååå himla roligt på festen!! Vilken perfekt ”första” fest (efter graviditet och amning) och satte verkligen ribban för kommande fester i sommar!! Trevliga människor, fräsch och god mat med en underbar tårta till kaffet (och avec), liveband med bra dans och ett jäkla röj i baren!! Fick dansa med flera gentlemän då min egen karl hade fullt upp i baren med att servera dryck till törstiga gäster. Fick som tur var tag i honom ett antal gånger för några danser, ingen dansar som min karl :)

20120611-112522.jpg

Jag och mina fina karl <3

Sov över hos svågern/svägerskan i gäststugan och vaknade upp helt ok (konstigt nog) :) Lite mackor fick vi i oss innan hemfärden och väntan på att dottern skulle levereras.. Även om vi längtat efter vår dotter så var det mysigt med en liten stund bara jag och mannen. Att bara vara vi ett tag var härligt och speciellt skönt att kunna festa lite utan att tänka på barn eller hund. Jag kände inte att jag behövde ringa en enda gång för jag vet att mamma hade ringt om det var nåt. Fick ett sms från mamma på kvällen att hon mådde bra och hade somnat i sin säng efter välling (men inte att hon hade vaknat och sen somnat i deras, men det behöver inte jag veta egentligen). Om nåt hade hänt, att hon gjort illa sig eller var otröstlig eller liknande, hade jag ju säkert fått veta men annars behöver inte jag gå runt att vara orolig för att hon är liite gnällig.

Idag är vi lite möra både hon och jag (killen jobbar) så blir lite lugnt tempo, kanske en fika i centrum efter lunch..? Efter 15 kan vi nämligen hämta ut vår Ica Laktosfria matkasse. Spännande att testa en ny kasse och efter att ha sett menyn vattnas det lite i munnen :)

20120611-112552.jpgKvällsmys igår i stooora sängen :)


Annons

Kommentarer


  1. Mia 11 juni, 2012 on 22:06 Svara

    Vad roligt att ni hade kul på festen, det blev verkligen lyckat, Ola är så nöjd !
    Sen var du så himla fin i klänningen !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna