VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

No energi

Hittade lite saker på Jysk och Rusta, åt en riktigt god lunch på Arninge Restaurang och Bageri (testa om ni befinner er där) och hittade det härliga satinlakanet på Hemtex! Sen tröttnade skrutt, vi satte oss i bilen och hon somnade direkt. Men jag hade så mycket kvar som jag skulle handla och ville verkligen få med mig blommor hem så svängde in på Åkersberga Växtförsäljning. Slängde över en sovande skrutt i vagnen och där sov hon vidare medan jag gick runt och tittade på vad jag ville ha. När hon vaknade plockade jag på mig en massa lila blommor (:)) och jord och sen var bilen full :)

Väl hemma sprang jag fram och tillbaka till bilen och lastade in sakerna. Varje gång jag var på väg in igen och såg skrutt sa jag hej hej och hon skrattade.. Blev några vändor och hon skrattade och försökte sig på vinkandet varje gång :) Goa lilla unge, vilken liten glädjespridare du är!

Blev en PW på eftermiddagen fast energin var som bortblåst! Sjukt tungt men tog mig runt den jobbiga rundan med två mördarbackar och handlade med mig en sallad hem. Är gräsänkling ikväll då killen är ute med jobbet. Skrutt ligger och sover och jag har duschat, ätit avokadosalladen och druckit en god kopp kaffe. Funderar på att gå och lägga mig :) hahahah Nej det kommer aldrig att funka. Kan inte sova i tom säng.. Ligger bara och väntar på honom iaf.. Kanske en film?

20120607-200430.jpg(Tavlan ni ser vid den lila korgen har vi fått av brorsan. Han har själv tagit bilden inne i Stockholm nånstans.. Måste hitta en bra plats här i huset så den syns!)

Dagens shopping gick i det lila tecknet :) Lila filtar, lila plastkorg till skrutts leksaker och lila blommor men den lilla vattenkannan fick matcha grillen :) Hon satt i varuvagnen för första gången (hade en filt runt henne) och det gick hur bra som helst! Hon satt väldigt stabilt och still och var VÄLDIGT nyfiken på allt runt omkring. Skönt att hon kan sitta i den när man ska åka och handla för spädbarnsvagnarna vill hon inte ligga i längre. Hon vill bara sitta hela tiden :) Skulle dock föredra lite bättre sittdel men får köra med filt ett tag till.


Kommentarer


  1. jaana 7 juni, 2012 on 22:56 Svara

    Goa unge!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna