VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Andra gången utanför dörren idag

Hade det inte varit för att svägerskan fyller år och för att man vill gå på partaj hade jag nog stannat inne resten av dagen.. Benji hade fått kissa på baksidan och väntat tills ikväll på en sista runda. Runt kvarteret.. För även om man får ”skylla sig själv” för att man har hund så är detta väder lite extremt.. Har inga problem att gå i kyla eller regn men kombinationen blåsigt med iskallt regn är till och med för mycket för mig..

Nu sitter vi på bussen och dessvärre vaknade Nea redan nu. Hade hellre sett att hon sov hela bussresan ut, det hade lilla gnällmaja behövt :) Lite mysigt nu när vi väl sitter på bussen och slipper ovädret utanför. Det spär bara på varför jag älskar min bil och bekvämligheten den medför :)

20120602-140945.jpg
Nea spanar på några tonårsbrudar som snackar om kvällens fjortisfest dem ska ha :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna