VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Innedag

Älskar när det kommer sådana här dagar :) Man kan vara inne med gott samvete och få lite gjort. Redan dammsugit, skurat golv, satt på diskmaskinen och en tvätt. Perfekt inför helgen :) Skrutt sover sin första vila redan och jag hoppas att hon sover ett bra tag. Behöver sitta lite med datorn och fixa.

20120601-103428.jpg

Det här är det nya här hemma :) Stark tjej som koncentrerar sig ♥

 


Annons

Kommentarer


  1. Martina 4 juni, 2012 on 13:08 Svara

    Jag gillar när man får såna ryck ibland. Pricken över i´t såna dagar ‘r pm man hittar något nytt fint till hemmet att ställa fram när man städat som en tok! Då är man nöjd!! :) Så stor och fin hon blivit lilla skruttan!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna