VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Blir så trött på mig själv

Hade ingen barnmat hemma så tänkte att jag skulle åka till Ica Maxi i Häggvik och handla på mig ett gäng samt lite annat. ALLT gick fel typ :(

 • Tog en avfart för tidigt så fick snurra runt i Sollentuna samt stanna för att mata hungrig skrutt med lite fruktpuré innan jag hamnade rätt – nästa gång blir det rätt avfart samt en mätt skrutt.
 • Väl där sket jag i tomflaskorna för att jag inte orkade – dem ligger kvar i bilen och jag måste göra det nästa gång istället.. suck
 • Största missen: GLÖMT ICA-KORTET HEMMA!!! Gaahh!! Suck!! Stön!!! Kunde inte använda självscanningen..- Kolla att det ligger i plånboken nästa gång!!!
 • Inköpslistan låg kvar hemma på bänken……. – Orka!!! Visste ju ungefär vad jag skulle ha, viktigast var barnmat, välling och gröt..
 • Åkte hem med en middagshungrigt barn :( Som mutades med majskrokar tills hon fick nog och ignorerade mig i protest :) – Bättre planering med mattider nästa gånger….
 • Och det var kö…….. – Fredag vid 17, smart Carro, smart….

Så summan av kardemumman var att jag fick inte allt jag ville, gnälligt barn och en massa kööööö.. Bra avslut på fredagen liksom :) Det som gjorde min handling var den goa kassatjejen som berömde mig för att jag radade upp och sorterade de olika barnmatsburkarna så att hon skulle slippa dra varje burk :) Hon tackade och sa att detta gjorde hennes sista timme på jobbet :)

Nu ligger en trööööt skrutt i sängen efter välling och jag tar en kaffe i soffan. Nu har vi barnmat iaf :) Och 20 liter välling.. 1 paket (5 liter) kostar som löstpaket 47 kronor. Storpack kostar 109 :) Med tanke på att hon ibland dricker två flaskor per dag så går det åt :) Vi gillar ekonomitänk!

Ha en mysig fredagskväll :)


Annons

Kommentarer


 1. Alex 1 juni, 2012 on 20:38 Svara

  Frågan är väl egentligen varför du åkte till Häggvik för att handla barnmat? Hihi, nä men hoppas det går bättre nästa gång:-) kram kram

  • caroline84 1 juni, 2012 on 21:20 Svara

   Ja jagvet :) men tänkte att jag skulle stoooorhandla lite på samma gång.. Men det gick ju åt pipan.. Sen är jag en sucker för Ica Maxi :) Gillar att gå runt och plocka på mig en massa saker ahahahahah

 2. Mia 2 juni, 2012 on 11:26 Svara

  Gillar också Ica Maxi Häggvik ! Citygross i huset bredvid är inte heller så dumt ! Där finns lite av varje även hästmat..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna