VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stolt, förvånad och lycklig

Idag har vi haft mysig träff med mammagruppen. Man laddar på sig med bra energi när man träffar goa mammor och helt underbara bebisar!! Nea går numera under namnet strumptjuven :)

20120531-222736.jpgSer ni vad hon försöker sno Noahs strumpa? :)

Gick förbi centrum på vägen hem och inhandlade lite vin inför helgen. Svägerskan fyller år och det blir lite partaj på lördag :) Mötte upp killen och promenaden hem blev en blöt historia :(

20120531-222746.jpgInte ens regnskyddet kan stoppa denna lilla nyfikna tjej :)

Var helt dyngsura när vi kom hem.. Blev en god köttfärspaj från Linas Matkasse och lite rödvin för att varva ner och bara ta det lugnt.

20120531-222719.jpg

Dock kände jag mig rastlös så jag snörade på mig skorna och, hör och häpna, tog en joggingrunda!!! Inte bara en liten snutt utan över 3 kilometer på 30 minuter!! Jag har inte sprungit sen jag blev gravid för över ett år sen så detta var en stor vinst!! Kan ju säga att flåset är bättre när man inte röker (såklart!) och nu var det mer orken och styrkan i benmusklerna som gjorde att det tog stopp. Ville springa så mycket mer men måste nog inse att kroppen behöver vänja sig vid dessa vansinnesansträngningarna :) Lyckades nog inspirera killen oxå för han avlöste mig när kom innanför dörren och så vi avslutade kvällen med plankan och stretch :) Underbart!!

Stolt över att jag lyckades jogga hela sträckan, förvånad över att det var så lätt och lycklig över att jag börjar hitta ett skönt träningsmönster.

 


Kommentarer


  1. maya 21 mars, 2014 on 22:17 Svara

    Åh . Kan du inte skicka receptet? Kraftmaya@gmail.com

    • caroline84 21 mars, 2014 on 22:28 Svara

      Tyvärr har jag inte receptet kvar :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna