VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Har inte tid att vara slö

Även om natten tog energi och dagen har gått i slowmotion så är det ingen ursäkt att inte träna :) Är inne i en bra känsla nu och vill inte förlora det bra tänket bara för att man har haft en dålig natt. Så snörade på mig skorna och tog med mig skrutt och hund på samma runda som igår. Gjorde en liten avstickare till gungorna och hon skrattade lika mycket som sist. Måste köpa en gunga :) Nu sitter jag i soffan nyduschad och känner mig riktigt duktig. Kommer kanske tjatas lite om detta ett tag men måste sporra mig själv och det är ju min blogg 😉 Så en bra dag trots en jobbig start. Nu ska det fortsätta så här och jag ska bli starkare och hälsosammare :)

ps. Måste skicka ett litet tack till min svägerska som gett mig en liten spark i baken. Över 20 kilo har hon gått ner med vilja, svett och ett jäklar anamma. DET är riktigt inspirerande!! ds.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna