VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Molnig måndag

Nea sov hela natten igen :) Vaknade halv åtta av att hon pratade inne på sitt rum. Bajs i blöjan hade hon och rullat runt på mage för att slippa ligga i skiten (!) :) Lite frukost och fix sen kom svägerskan med barnen. Vi tog en blåsig promenad ner till vattnet för en fika och lite jordgubbar :) Mysigt att kunna ta en promenad och bara vara. Jag börjar bli bättre på att släppa att allt ska vara så perfekt. Men måste väl erkänna att jag plockade och dammsög innan dem kom men det är ett måste varje dag eftersom Benji fäller så mycket just nu..

Nu har dem åkt hem och jag sitter i lugnet och kollar nätet lite. Nea sover, helt slut efter kusinbesöket :), och Benji ligger utslagen i hallen. Har tittat lite på matkassar och efter den här Linas Matkasse ska jag testa Icas Laktosfria. Är ju laktosintolerant och hela grejen med matkassen faller ju om jag ska behöva handla laktosfria produkter för att kunna laga recepten. Och den kan man hämta i butik oxå vilket är smidigt för då kan jag hämta upp den när jag ändå ska handla. Tyvärr har dem inte så att man kan beställa varor än men hoppas att det kommer hit för hur smidigt vore inte det? Klicka i vad man behöver och sen åka och hämta den tiden när det passar :) Men skönt att slippa springa runt i butiken och jaga ingredienser till recept iaf..

Ikväll bjuds det på Rökt makrill med senaps- och vitlöksdresserad pärlcouscoussallad :) Undra vad killen kommer säga :) Han har ju gått med på att testa men fisk är väl inte hans starka sida..

20120528-145041.jpgSå här satt hon imorse :) Tokiga unge ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna