VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Energi

Jag och killen har kommit fram till att vi ska ta tag i träningen och maten. Röra på oss mer och äta bättre. Inget onyttigt på vardagarna och minst en träningsform per dag. En vilodag samt en dag som vi får äta nåt litet onyttigt. Killen vill gå all-in medan jag vill göra småförändringar och bygga upp motionen och styrkan mer och mer. Vi får hjälpas åt med andra ord men bättre ska det bli :)

Första promenaden idag var med svägerskan. Ingen pulspromenad men en skön runda på 4 kilometer. Vid fem så behövde Benji rastas och då tänkte jag att detta ska jag göra till min motion idag. Så satte på mig träningskläderna, satte skrutt i vagnen, Benji i kopplet och började knata. Två helvetesbackar (vi snackar BRANTA!!) i ett bra tempo resulterade i 4 kilometer på 45 minuter. Riktigt skönt och riktigt nöjd! Plankan (klarade lite längre än sist), ryggövning och lite rotation med en hängande Skrutt blev det oxå. Nu är det bara att köra!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna