VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min första Mors Dag och Nea 6 månader

Min första Mors dag <3 Ibland fattar jag inte att jag är mamma till en sån underbar liten tjej :) Hon är glad, gillar att busa och bli kittlad, skiner upp när hon ser oss och ler brett när man säger hej :) Hon är nyfiken sin omgivning och speciellt på andra barn och Benji. Är han i närheten är det bara honom hon ser :)
Jag är så otroligt tacksam för att jag får vara mamma till denna lilla skrutt! Hon ger mig så mycket glädje varje dag och gör mig verkligen till en bättre sambo och människa. Jag har växt som person och känner mig verkligen vuxen nu med hus, bil, hund och min egna lilla familj :)

Och 6 månader har hon hunnit bli nu!! Jag älskar att se hennes framsteg och blir så där löjligt stolt när hon snurrat ett kvarts varv på golvet eller puttar sig bakåt :) När hon tittar på mig och ler smälter jag helt och hållet!

Mina fina lilla tjej vad du är älskad!! Ett halvår av ren kärlek och lycka!! Du gör mig starkare och lyckligare för varje dag! Du är min drog och jag kommer alltid att vara beroende av dig :) Älskar dig massor min lilla Skruttfia!!

20120527-125455.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna