VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördagmorgon

Sitter med en pigg skrutt i soffan och tittar på nyhetsmorgon. Hon låg och kvittrade i sitt rum imorse och trots bajsblöja bjöd hon på ett stort leende :) Goa unge ♥ Är inte så jobbigt att behöva gå upp när man möts av det!

Idag blir det en tripp ut till Ljusterö för grillning och Euroviosionfinal :) Hoppas att molnen försvinner och att den härliga solen vill visa sig igen.. Vet inte om man kan begära mer sol efter denna underbara vecka men det är ju såååå härligt!! Energin sprudlar :) Tittar på vädret nu och efter tvåtiden så kommer molnen skingra sig och ikväll ska det vara fint igen :) Och imorn ska det vara en riktigt sommardag igen!! Det är högsommar säger Väder-Anders  :) :) :) We like!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna