VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommarmorgon

Hon sov hela natten!! Vaknade klockan sex imorse och då gav jag henne välling igen. Var liite väl tidigt för oss att gå upp och som tur var somnade hon om :) Vid åtta vaknade hon igen och det kändes mer överkomligt :) Efter lite frukost så blev det en kaffe i solen på uteplatsen och Nea var på ett strålande humör.

20120523-114925.jpg

Hon skrattade och stojade en hel del tills energin tog slut och man såg att det var dax för vila. Dock kan damen inte somna på halvtom mage så lite fruktpure och sen somnade hon som en stock i sin säng :)

Kom fram till att det blir en lien fixardag idag så jag tvättar, killen ska klippa vår lilla gräsmatta och sen lite plock av papper ska vi försöka hinna med. Men måste ju passa på att njuta av vädret oxå :) Grillning ikväll är iaf ett måste!! Mumma!!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna