VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pengar in, pengar ut

20120523-153222.jpg

Fick hem ett brev från Skatteverket och första tanken är ”- Fan oxå vad har jag gjort för fel nu då?…” Nån som känner igen sig? Jag målade upp restskatt, att vi räknat riktigt fel iom försäljningen av lägenheten mm.. Öppnar och läser men tar inte riktigt in vad som står. Frågar killen efter att han oxå läst igenom det ”-Vill dem ge tillbaka mer pengar?” Var tvungen att ringa handläggaren och fråga :) Haha Visade sig att vi hade skrivit för lite kapitalförlust så hon skulle ändra det så det blev rätt :) Och vi får typ 2000 kr mer tillbaka var :) Så stod det i brevet att man skulle kontakta om man hade några synpunkter.. Inte från vår sida iaf :) Bara att ändra så mycket ni vill :)

Efter lite motgång med trasig gräsklippare (lyckades ha sönder gasspaken på föreningens klippare :( ), att taket behöver läggas om inom nåt år (kostar pengar…) och panel behöver bytas redan i höst (kostar oxå pengar…) så kändes dem där extra lapparna helt ok..

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna