VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Envisast vinner

Min kille är väldigt tekniskt och löser de flesta problemen utan att behöva läsa instruktionen. Jag kan beskriva ett problem via telefon och han berättar hur jag ska göra. Så idag när det trådlösa inte fungerade efter att han flyttat på rautern gick han verkligen till botten med det hela. Han läste instruktionerna på engelska och följde steg för steg men det funkade ändå inte.. Sen funkade det ett litet tag för att försvinna igen.. Tror att han höll på i över sex timmar med det. Jag sa flera gånger att vi skiter i det ikväll och tar nya tag imorn men han ville lösa det.. När han nästan är på väg att ge upp hittar han felet: Kablarna var felkopplade…… Så han har gjort rätt med sökning och lösenord och allt annat men med fel kabel på fel plats är det inte lätt.. Så vi har skrattat och gråtit över detta och nu ska vi äntligen sova. Herregud säger jag bara!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna