VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mysig start på veckan

Vi gick och la oss sent igår så vid sju imorse när skrutt ville gå upp satte vi oss i soffan med välling. Tänkte att killen behövde en sovmorgon efter en jobbhelg. Han är ledig en hel vecka nu så jag ska sno tillbaka en morgon, torsdag kanske?
Iaf så tänkte jag att jag testar att ge henne lite välling för att se om hon gillar det. Efter lite byte av napp på flaskan och rätt värme gick en hel del ner :) Så testar ikväll igen vid läggning.. Håll tummarna!

Passade sedan på att ta en PW medan hon vilade och det kändes riktigt bra!! Varmt och skönt ute och svetten rann!! Och väl hemma hade svägerskan med barnen kommit :) Efter lite fika och lunch tog vi en promenad till gungorna. Första gången för Nea men absolut inte den sista!! Hon tjöt av skratt och tyckte det var riktigt roligt :) Kanske ska köpa en gunga att ha här hemma?

20120521-162217.jpg

20120521-162230.jpg

Finaste lilla gladunge!!


Kommentarer


  1. jaana 21 maj, 2012 on 21:15 Svara

    Pappan såg inte heller så ledsen ut…:)

    • caroline84 21 maj, 2012 on 21:42 Svara

      Nej han var rätt glad över att få gunga :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna