VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bra dag

Dagen fortsatte riktigt bra och efter att skrutt vilat och jag äntligen tagit en skön dusch åkte jag iväg och handlade. Gillar den där känslan att gå och välja mat och fylla på skafferi och kyl. Hade även lite rabattkuponger på blöjor som utnyttjades och det blev 150 kr istället för 300 kr!! Sjukt nöjd även om det kanske inte riktigt var helt rätt av kassakillen men jag lät det passera denna gång. Brukar tycka att rätt ska vara rätt och om det inte gällde just det blöjpaketet skulle jag väl inte ha rabatten egentligen. Men han tog på sig det så jag jag tackade och log :) Usch nu har jag lite dåligt samvete… Hoppas att han inte fick skit för det där..

Testade vällingen ikväll och hon slukade en hel flaska!! Dock ville hon inte somna i sin säng så la henne på bröstet och 10 min senare sov hon. Mammas lilla tjej ville bara mysa sig till sömns :) Spännande att se hur natten blir.. Åh jag hoppas att hon håller sig hela natten. Blir väldigt glad om hon börjar ta välling som sista kvällsmål för då kan andra natta och jag behövs inte med tutten :) Till helgen ska jag dricka lite vin är tanken så det vore skönt om vällingen funkar :)

Ligger redan i sängen men kommer nog inte somna tidigare för det. Big Brother klockan tio är liksom inprintat nuförtiden och vill inte missa nåt nu när det är så få avsnitt kvar :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna