VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemsk dag

Idag har jag varit en hemsk mamma. Jag har skrikit på min dotter. Inget jag är stolt över nu i efterhand men jag var helt slut i kropp och knopp.

Dagen började bra och vi tog en lång promenad till centrum. 1,5 timme senare när vi kom hem vara det dax för hennes lunchvila. Hon somnade utan gnäll och jag passade på att äta lunch. När jag är klar en halvtimme senare vaknar hon (!). Försöker få henne att somna om men det går inte. Ger henne lunch och hoppas på att hon kanske ska somna om. Men efter att ha suttit nöjd i sängen ett tag blir det mer och mer gnälligt. Vad jag än gör så gnälls det och jag ville bara sova! Var sjukt trött och hade ont i huvudet och det sista jag behövde var en dotter som grät för att hon var övertrött. Efter flera timmar av gnäll och skrik somnar hon utmattad i vår säng och jag med.

20120519-222926.jpgTvå timmar senare vaknar vi och är på strålande humör. Mammas lilla skitunge!

Grillade middagen lite senare än tänkt men shit vad gott det var!!

20120519-222900.jpg

Och världens bästa sambo, som lyssnade på min gråt i telefonen när det var som gnälligast idag, köpte med sig lite gott hem :)

20120519-222915.jpgOm chokladen var god? Japp.. Min nya favorit!!

Imorn är det en ny dag och nya tag. Godnatt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna