VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Underbara tid

Är rätt trött i kroppen efter pw igårkväll, röjningen idag, springande upp och ner för trappan med saker så blev en lugn och härlig promenad i kvällssolen. Våren är verkligen här nu med fåglarna som kvittrar, insekterna som flyger runt och dofterna som alla träd, buskar och blommor delar med sig av! Älskar när jag tar ett djupt andetag och får in denna vårluft i lungorna. Är som att det laddas dubbelt med energi under denna härliga blommande tid!

Tog en bättre bild på sköldpaddan (nattlampan) ute i det fria :) Jag är ett stooort fan av lila så såklart var jag ju tvungen att ha den men den finns i grönt oxå.

20120517-205339.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna