VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Har en ål här hemma

Det nya här hemma är ålning och inte att hon tar sig fram utan hon kämpar på för att komma på det. Hon rullar runt från rygg till mage och sen från mage till rygg i sängen :) Rumpan åker upp och ner och fötterna jobbar på högvarv.. Varje liten utveckling är så himla häftig att följa. Den lilla tanden har fått sällskap sen några dagar tillbaka så nu är det två små risgryn som kliar. För det gör dem!! Lite gnälligt är det här hemma och ibland duger bitringen, ibland inte. Fingrarna stoppar vi inte in längre för även om dem är små, dem där små risgrynen, så är dem vassa! Och hon biter ju inte mjukare för att det är vårt finger :)

Jag fick mig en liten sovmorgon imorse och lyckades faktiskt somna om en kort stund efter att dem gått upp. Skönt att få vakna när man själv vill och inte för att skrutt vill :) Idag blir det lite städ och tvättdag. Skönt att få lite gjort inför helgen när killen jobbar. Imorn så åker vi till Tyresö över dagen. Mys med mormor står högst upp på skruttans lista :)

Nu blir det lite sänghäng framför tv:n innan jag ska ta tag i dagen. Tvätt i maskin, skrutt sover och killen spelar lite playstation. Underbart med ett lugn innan man ska röja :)

Hoppas ni får en grym extra ledig dag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna