VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ella’s kitchen

Nea har alltid gillat Ella’s fruktpureer i påse och idag testade vi en ny smak: Jordgubb+äpple. Mycket smarrigt tyckte både hon och jag!!

20120517-164233.jpg
Äpple och banan är andra två som slukas när chansen ges :) Dock hade jag fått för mig att man inte kunde spara öppnad förpackning i kylskåpet så har inte gett henne om jag inte vet att hon äter större delen av det. Men det måste varit nån annan puré i påse (finns ju andra märken). Har testat Sempers purepåsar oxå men dem är inte alls lika goda tycker varken jag eller skrutt.

När jag började kolla på mat till henne vid fyra månaders ålder och såg dem i hyllan tänkte jag att det inte var nåt för mig. Men kunde inte motstå att testa och ändrade mig så fort jag testat!! Så smidigt att bara kunna trycka fram lite på en sked utan att behöva ha en skål. Väldigt bra när man är ute på vift :) Och nu när jag har läst ordentligt på baksidan om att dem GÅR att förvara i kylen i 48 timmar så kommer dem att användas mer än burkarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna