VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vågar man..?

Nu har vi haft ett antal nätter i rad som varit över förväntan! Igår somnade hon redan 18:15 (sov konstigt under dagen) och vaknade inte en enda gång för nappinstoppning. Först tog hon inte flaskan när vi skulle lägga oss, men jag testade att värma på den lite och då slukades den :) Hon ska alltså ha den i exakt rätt temperatur :) Vid 5 hade nappen åkt ur och hon verkade lite hungrig så tog henne till vår säng och vi sov vidare efter amningen. Strax innan åtta slog vi upp våra ögon.. Ännu en bra natt men vet inte om jag vågar säga att det är rutin nu. Ger det några nätter till innan jag sätter nån stämpel på det :) Vet ju hur snabbt det kan ändras.. Men håller tummarna för att det här förblir hennes sovmönster, jag gillar att få sova :)

20120515-082518.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna