VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sköna söndag

Kvällen igår i soffan med Greys och mörk choklad var en riktig energiladdare. Skrutt fortsatte sova efter flaskan vid halv tolv och jag vaknade vid fyra av att hon låg och pratade. I med nappen, sidoläge och så lämnade jag rummet. Och hon somnade om :) vid halv sex vaknade hon igen och då tog jag henne till vår säng och ammade. Somnade om och sov till NIO!! 14 timmar sov hon!!! Hon behövde nog det.. Och vilken glad liten tjej som satt med oss vid frukosten :) Underbar start på dagen!!

20120513-160053.jpg

Jag kände att jag hade laddat upp bra med energi och behövde röra på mig så jag tog med mig Benji ut på en PW i det fina vädret. Hittade ett skönt tempo och tog mig t o m an en mördartrappa :)

20120513-155600.jpg
4,5 km på 45 min följt av plankan kändes riktigt riktigt bra! Ska försöka få till sånna här bra pass när killen är hemma och kan ta henne. Kan inte trampa på riktigt lika bra med vagn och behöver nog träna upp mig lite till innan jag orkar putta den. Vanliga promenader är ju inget problem men PW får bli min och Benjis grej ett tag till :)

Nu blir det Skype med mormor :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna