VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oj

Är det nån som länkat till mig? :) Man blir lika glad varje gång man ser att det ökar lite grann eller att det är några nya som hittat hit :) Så när statistiken visar på så många nya och det är ju hur kul som helst!! hahah fick mig en liten chock och var tvungen att kolla en extra gång :)

En härlig underbar dag är på väg mot sitt slut och jag har slängt upp fötterna i soffan och lagt datorn i knät. Efter PW:n tidigare idag fixade jag lite ute och framför allt satte upp lite ”staket” så Benji kan vara ute.

20120513-194258.jpg

Grannen håller på och sätter upp nytt staket, men det tar sin lilla tid, så gjorde en provisoriskt lösning samt satte lite galler som tillfällig grind.

20120513-194306.jpg

Inte för att Benji är en sån som går och lägger sig ute självmant men det är skönt att kunna släppa ut honom på en kvälls/morgonkiss utan att behöva oroa sig för att han ska smita :) Eller ja smita lär ju inte denna mammagris göra men om det kommer en katt så jagar han gärna :)

20120513-194245.jpgHar inte fått upp gardiner än men lite ljus och blommor i fönstret har vi iaf :)

När vi höll på att flytta hittade jag denna fina tavla i farmors förråd. Kommer ihåg den från min barndom och att jag kunde sitta och titta på den hur länge som helst. Så jag frågade farmor om nån skulle ha den eller om jag fick hänga den i Neas rum. Ta den! fick jag till svar :) Åhh vilka barndomsminnen som bubblar upp och jag hoppas att Nea gillar den lika mycket :) Hästen påminner lite om hästarna i Hedenhös-böckerna :)

20120513-194252.jpg

Killen åkte iväg för att titta på polarna som spelar fotbollsmatch och jag myser med lugnet efter ännu en grillmiddag :) Kommer aldrig att få nog av grillat men måste nog variera utbudet så det ska testas lite av varje.. Nån som sitter på ett riktigt smarrigt grilltips?

Ser fram emot sommaren och allt som hör därtill!! Livet är rätt härligt ibland faktiskt!!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna