VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gräsänka för första gången i nya huset

Killen drog in på födelsedagsfest med kompisarna och jag och Nea fick besök av mor och far. De kom med gåvor :) Eller kvarglömda lådor rättare sagt.. Nu har jag mina pyssellådor hemma :)

20120512-203245.jpg

Efter lite middag, bad, mys, nattning av skrutt och soffhäng har dem nu åkt och jag njuter av lugnet och egentiden. Det behövs ibland. Även om jag älskar min man och dotter så är det lite skönt att bara behöva tänka på sig själv i några timmar.

Ikväll var första nattningen som jag inte ammade, känns både lite tråkigt men oxå skönt. Brösten hade inte riktigt fyllt på sig under dagen så jag tänkte att jag ger henne flaskan nu och ammar inatt om det behövs. Om jag inte behöver det för min skull så får hon flaska innan jag går och lägger mig och ammar först imornbitti.. Hmm nu känns det som att det börjar gå mot sitt slut med ammandet.. Men om jag skrev förut så känns det helt ok.

20120512-203305.jpgVår lilla dotter börjar bli stor ♥


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna