VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På väg upp igen

Haft en liten svacka med noll energi så pausen i Tyresö i torsdags var behövlig. Tog en sväng till jobbet innan och hälsade på tjejerna. Dem hade lite fullt upp men hann snacka lite grann iaf :) Vidare till mamma och Benji och en massa myyys! Mamma tog med båda ut på promenad och jag passade på att vila lite. Natten hade varit lite tuff med mardrömmar och mycket vaket :( Fikade med farmor och hon var lite snabb och hämtade fotoalbumen från när jag var i Neas ålder.. Herregud säger jag bara!! Vilka kläder!! Och frisyrer oxå för den delen!!

20120511-204947.jpg Jag och farmor för 27 år sedan i matchande outfits :)

Bästa Åsa kom förbi efter jobbet och åt korv med bröd (latmansmiddag) och hann prata en massa! Underbara fina Åsa, vad vi gjort mycket genom åren, jag är glad att ha en sån fin vän!!
Packade in barn, vagn och hund och hämtade upp killen på vägen hem. En riktigt bra dag med mamma och ny energi påfylld inför helgen.

20120511-204915.jpg

Ännu en jobbig natt i den som var, inte skrutt (hur oskyldig ser hon inte ut på bilden ovan?) som är strulig utan jag som helt enkelt inte kunde sova. Vaknade hela tiden och trodde jag sovit nån timme men då hade det bara gått 10 min.. En låååång natt men jag fick sovmorgon och en bra start på dagen. Fixat med kläderna och vakuumpåsarna idag, skönt att ha det gjort. Kan verkligen rekommendera påsarna från SmartaSaker.se!

20120511-205006.jpg

Nu är det fredagsmys framför hockeyn. Heja Sverige!!!

20120511-204925.jpg

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna