VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Morgon

Mamman vaknade före barnet :) När hände det senast liksom? Skönt på ett sätt att ligga och tänka lite för sig själv och vad man vill göra med huset. Benji blev kvar i Tyresö hos mamma så idag får vi se vad vi gör.. En promenad trots avsaknaden av hund ska vi nog få till och fika lite är väl inte heller helt omöjligt :)

Efter att ha fått in alla kläder i garderoberna kom vi fram till att den inte var speciellt smart uppbyggd. Gamla hyllplan som slukar en massa utrymme (man lägger inget längst in för att det är bökigt) och backar som gnisslar och inte heller är speciellt trevliga.. Så mäta lite och få in ett nytt garderobssystem à la IKEA är planen. Trådbackar och bra hängning gillar vi :)

Sen kommer vi till köket. Där är inte heller förvaringen den bästa men det går. Vi får plats med allt men saknar ett stort skafferi. Å andra sidan kanske man inte köper på sig så mycket (skit och onödigt) om man inte har utrymmet (?).

Det sköna i det hela är ju att man börjar komma in i saker lite smått. Jag gillar köket med smidig matlagning och har en skön avrinning/torkplats på diskhon. Den är sjukt smidig då hennes platsskålar, skedar och hakklapp handdiskas (är smått och behöver användas oftare :) ) kan torka där.. Stor kyl och frys som jag gillar att fylla men ska nog ta det lite lugnt och känna efter hur vi äter mm. Kommer nog bli en hel del grillat med sallad i sommar och jag ska ta tag i att alltid ha uppskuren frukt i kylen som man kan knapra på :)

Nej nu får dottern snart vakna så jag får pussa på dem där goa kinderna!!

20120506-082143.jpg
Sömntutan <;3


Annons

Kommentarer


 1. Mikael, AFA Försäkring 8 maj, 2012 on 08:23 Svara

  Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

  Du kan ha rätt till en försäkring som ökar pensionsinbetalningen under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Fr.o.m. 2012-01-01 kan man även få premiepeng insatt till pensionen under tiden man är beviljad graviditetspenning av Försäkringskassan.

  Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/foraldraforsakring

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  http://www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

  Vänliga hälsningar
  Mikael
  AFA Försäkring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna