VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första tanden på väg

Äntligen!! Vad vi väntat på den första :) Det har dreglats och dreglats i flera månader nu.. Så idag stoppade jag in fingret så att hon kunde bita lite och där var det, det lite vassa i underkäken :) Häftigt!! Får vi se hur snabbt den kommer upp så den syns lite mer :)

Haft en toppendag med en lugn förmiddag och vid halv två promenerade jag och Nea ner till Alexandra och Erik för en fika i solen. Underbart väder och lite färg har man nog fått :) Nea fick prova på en gåstol och fick lte hjälp av Julia för att ta sig fram :)

20120506-204213.jpgSå söta!!

Handlade lite till fruktsalladen och sen hem för lite mys med finaste tjejen. Lite middag, ett bad och sen somnade skrutt vid sju.. Lite egentid i soffan inväntandes killen och BB vid nio är inte helt fel.. Längtar efter min håriga prins, väldigt tyst här hemma :(

20120506-204005.jpg

 


Kommentarer


  1. jaana 6 maj, 2012 on 21:16 Svara

    Vilka fina tjejer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna