VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Börjar landa lite grann

Dottern sover sen åtta och det är tyst i huset. Har haft mamma, pappa och lillebror här på middag. Mysigt att få visa dem huset och dem tyckte det var jättefint. Har hunnit pyssla och fixa i köket efter att dem gått och det är en liten egenstund som kanske inte faller alla i smaken. Men det är skönt att gå upp på morgonen och ha ett städat kök och bara kunna fixa frukosten utan att behöva röja det första man gör.

Det är kartonger, påsar och pappkassar överallt och sakta men säkert packas det upp. Det handlar mycket om tid och ork. Skrutt tar mycket tid så ska försöka få lite barnpassning av min mor så jag får undan lite saker men annars blir det en påse här och en kartong där. Gör mig inte så mycket utan det får ta den tid det tar. Läser Malin J´s blogg och deras kommande flytt. Dem har en dotter i samma ålder som Nea och bilden på deras flyttkartonger är jag inte ett dugg avundsjuk på. Det är skönt att ha det gjort för nu är det faktiskt den bästa delen kvar: Att bo in sig :)

Imorn fyller min älskling 27 år!! Tråkigt att han jobbar men vi får fira honom på onsdag istället.. Är ju valborg oxå och kan ju inte påstå att jag tänkt så mycket på det.. Eventuellt blir det en tripp till Tyresö alternativt på tisdag.. Får känna efter lite imorn..

Nu är det dax för sängen och hoppas på att skrutt sover liiiite längre än imorse. 06:00 är liiiite för tidigt.. :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna