VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

5 månader

Mitt i flytt och allt blev vår lilla tjej 5 månader och vi konstaterar att det händer nya saker nästan varje dag. Hon sträcker sig efter saker och är riktigt envis och får hon inte tag i dem så blir hon arg men försöker igen :) Hon gillar VERKLIGEN mat och gapar stort när skeden kommer. Hon VÄGRAR att ligga ner, endast sitta kräver denna lilla dam. Så i vagnen har vi numera en sittandes tjej som nyfiket tittar åt sidorna och håller koll :) Premiärbadat i badkaret tillsammans har vi oxå gjort och det gillade både hon och jag :) Sååå himla mysigt så det kommer bli en ny favorit :)

När Benji kommer så ler hon och hon följer honom med blicken :) Hon reagerar på ljud från olika håll och tittar nyfiket på vart det kommer ifrån.. Och nya ljud med tungan hela tiden :) Åhh vilken rolig tid det är nu!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna