VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Möra kroppar

Vi har idag konstaterat att vi inte är några ungdomar längre. Igår behövdes pauser och vätskepåfyllning och idag har vi möra kroppar med träningsvärk. Killen har lite åldersnoja och imorn på måndag blir han ett år äldre :) hahaha Han sov tydligen väldigt bra inatt, jag lite sämre med spända bröst men med en skrutt som sov som en stock :) För en gångs skull ville jag bara att hon skulle vakna och amma vilket dröjde till halv fyra (!) :)

Vi vaknade alla tre i sängen vid åtta (orkade inte lyfta tillbaka henne efter morgon amningen) och låg och mös en stund innan vi trippade ner till vår första frukost i huset. Solen låg på och värmde och i sommar blir det nog frukost ute på trallet i morgonsolen :) Passade på att pyssla lite under förmiddagen och vi fick väl som mest gjort när skrutt sov. Skönt att köket är klart på det stora hela.

En promenad till centrum för inhandling av lite saker vi saknade gjorde oss gott. Härligt väder och ingen stress till nåt, så ska livet vara :) Upppackningen kommer att ta lite tid men vi har inget brådska. Jag känner av mina fogar från allt lyftande igår och känns som att jag är gravid all over igen.. Hade nästan glömt bort hur ont det gjorde :( Kommer ta det lite lugnt med bärandet nu ett tag och göra småsaker..

Imorn är det mer röjning och tömning av kartonger. Att vi hade så mycket saker är ju helt otroligt. Nästa gång vi flyttar kommer vi att anlita en flyttfirma som fixar ALLT och själva dra på semester en vecka :) hahahaha

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna