VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Eurovisionbidragen del 1

Montenegro – Herregud! Vad sjunger han? Sjunger han eller babblar han? Ingen riktigt melodi utan bara babbel.. Gammal gubbe som försöker sig på att vara tonåring igen med rappen/babblet.. Nånstans rycks man dock med i refrängen.. hmm Betyg: 2

Island – Man har hört det förut och det är lika tråkigt fortfarande.. Lite poppig duett men inte tillräckligt bra för att fastna. Betyg: 2

Grekland – Åhnej dålig text och jag tror inte hon har så bra röst samt om man måste åla sig så mycket som hon gör och spela på sex så är det inte bra.. Det enda som man gillar är de grekiska tonerna som klingar fram. Betyg: 1

LettlandLite mysigt sving men sticker nog inte ut tillräckligt för att ta nån hög placering. Betyg: 2

Albanien – Har alltid lite svårt för såna här bidrag. Fin melodi om än lite mörk och dyster men jag fattar ju inte vad hon sjunger. Är det en kärlekslåt, handlar den om otrohet eller nåt annat? Hon har en jäkla pipa så det får hon creed för även om det var lite mycket skrik för min smak. Betyg: 3

Rumänien – Nu slängdes jag tillbaka till tidigt 2000-tal :) Lallande och lite för glatt och oskyldigt (i sina uringningar och lackbyxor) för mig. Tråkigt…. Betyg: 1

Schweiz – Lite U2 och det funkar. Ska bli intressant att se live :) Betyg: 4

BelgienKonstig låt och det är nåt jag stör mig på förutom att hon sjung samma sak hela tiden.. Är det hennes knackiga engelska, scenspråket, hennes hår eller kläderna? Hmm Betyg: 1

Finland – Sjunger hon på svenska? Fin text men tråkig.. Å andra sidan brukar väl inte Finland bjuda på så roliga låtar. Betyg: 1

Christer och Ginas val av låtar från Eurovision genom åren är favoriter hos mig med :)

Ja spännande spännande!!! Nästa måndag är det dax igen. Får se om jag hinner se och lägga upp då med eller om jag lägger upp dagen efter :)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna