VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Olika vägar

Alla tar vi olika vägar i livet, vissa medvetna andra utan nåt val. Jag är en sucker för livshistorier och människors öden. Jag fascineras över hur folk hamnar där dem hamnar och om dem gjort ett annat val vart hade dem hamnat då?

Jag är vän med några av mina gamla klasskompisar på Facebook och för ett tag sen såg jag en bild som gjorde mig ledsen i hjärtat. En bild tagen på ett sjukhus och känslan på bilden förmedlade så mycket känslor. Sorg, glädje, kärlek och tacksamhet. Av bilden förstod jag att nåt hemskt hade hänt min gamla klasskompis som jag gick med i nio år. Och de känslorna som kom över mig, den sorg jag kände över att han hade behövt gå igenom en sån jobbig sak, berörde mig. Bilden av honom i en sjukhussäng med rakat huvud och sin flickvän vid sin sida har liksom fastnat.

Så vad fick mig att skriva detta inlägg ikväll? Jo jag mötte honom idag. På en gångväg under min kvällspromenad. Jag såg att det var han på långa vägar och just som han passerade mig sa jag hej och han sa tja tillbaka. Sen fortsatte vi åt varsitt håll. Fan vad skönt det var att se honom. Han såg frisk och pigg ut. Det gjorde gott mitt hjärta ♥

Nu ska jag gå och lägga mig. Gissa vem som redan sover…? Japp lilla skruttan 🙂


Kommentarer


  1. Sandy 9 april, 2012 on 14:20 Svara

    Det är tragiskt när sånt händer, och jag håller fullständigt med. Det är intressant att analysera situationer och öden.

    När det gäller stugan så kommer vi var halvvägs klara till midsommar. Så när vi närmar oss sensommar är vi klara helt invändigt och då kan vi se om ni vill ta er hit=) Hade varit trevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna