VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Marsväder

vakuumpasar_fore_efter_spara

Det väder som förr kallades för aprilväder har nu flyttat bak en månad och blivit marsväder. För mig hör mars till vintermånaderna men de senaste åren flyttas det längre bak och mars kan börja räknas till våren. Morgonpromenaden i snöblask visade att mars fortfarande kan :)

Idag är det besiktning på huset så om en halvtimme packar vi ihop familjen och åker till Åkersberga. Ska passa på att mäta lite så man kan planera och kolla upp vad saker och ting kostar. Jag skulle tex vilja ha en ny garderob i sovrummet (den som är där nu är väl från -74 eller nåt) och sen kolla tvättstugan för att se hur allt skulle kunna få plats.

Ska köpa dessa smarta vakuumpåsar för bättre förvaring till nya huset. På smartasaker.se har dem nu rea på två olika storlekar!!

(Bild från smartasaker.se)

Måste ju vara det smidigaste sättet att bevara kläder och annat från lukt, fukt och smuts. Och att det tar mindre plats är ju bara ett plus!!

Nu dax att göra sig iordning medan skrutt sover!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna