VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kassakö

Måste berätta vad som hände igår när jag var och handlade på Ica. Använder självscanning och på mitt Ica i centrum har dem som mest två som jobbar i ”kassan” när man ska betala. Det funkar bra för det går ju ganska snabbt att checka ut och betala när varorna redan är packade. Så jag står med vagnen i kön och hör att det blir en avstämning på ena kassan så det blir endast en ”kassa” kvar för oss som väntar. Har en man flåsandes bakom mig som ser att kvinnan börjar röra på sig och är snabb att säga: ”- Jag tror du kan gå fram till kassan där för hon är klar.” ”-Nej det blev en avstämning”, svarar jag. ”-Är du säker?” ”-Mmm..” Han hade sånt överlägsen attityd men jag var enbart trevlig tillbaka för jag orkade inte lägga mer energi på karln. Så är kvinnan framför klar, i den kassan som är kvar, men jag kan inte rulla fram vagnen förrän hon flyttat lite på sig så jag väntar in henne. Tror ni inte mannen bakom är på mig igen. ”- Nu kan du nog gå fram”, säger han med samma överlägsna ton, precis som att jag vore ett litet barn som aldrig handlat så här förut. Svarade inte denna gång utan bet mig i läppen, betalade och gick. Människa.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna