VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Åka kommunalt

Killen sov över ute på Ljusterö inatt och som vanligt hade jag svårt att somna när han inte ligger bredvid mig. Jag är en kvällsmänniska så jag gillar att jag kan sitta med datorn och tvn på hur länge jag vill för killen vill ha det avstängt när han ska sova. Så klockan tickade på igår och hann bli halv två innan jag började känna mig trött. Men trots det kunde jag inte somna och vetskapen om att skrutt ändå skulle nattamma inom kort gjorde det inte lättare :) Så inte så många timmars sömn i kroppen även om jag lyckades få en att sova på mitt bröst i nån timme extra innan vi gick upp.

20120327-123649.jpg
Och nu är vi på väg ut till Ljusterö vi med fast kommunalt :) Blir en alldeles lagom tripp med ev ett stopp hos svärmor på vägen hem sen. Ser ni hur hon håller hårt i Lille Skutt? Hennes trygghet i vagnen :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna