VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mammagrupp

Killen åkte till Ljusterö imorse och tog med sig hunden så kvar är jag och skrutt. Känns lite naket att inte ha nån tid att passa eller hund att gå ut med. Tur att det var första gången med mammagruppen då så vi hade nåt att göra.

Tog bussen till centrum och vid ett satt vi fem nyblivna mammor med våra döttrar på BVC och konstaterade ganska snabbt att det var ett litet åldersspann mellan dem. De flesta var födda runt årsskiftet så Nea var äldst med sina fyra månader :) Första timmen gick fort med presentation av var och en och sen en förlossningsberätttelse om man ville dela med sig. Jag började och la väl ribban rätt högt med igångsättning, 34 timmar, sfinkterruptur, bit av moderkakan kvar, 3 liter förlorat blod och operation :) Alla hade verkligen haft olika typer av förlossningar och det var väldigt givande att sitta och prata med 4 helt främmande kvinnor om allt som har med bebis att göra. Man har nog mer utbyte av det än man tror :) Nea var äldst men det var en annan liten tjej som redan kunde rulla runt och det kan inte Nea riktigt än :) Men hon vill hela tiden och försöker så det är nog inte långt borta :)

20120326-184250.jpgEn trött skrutt på väg hem

Nästa träff är den 16 april men jag tror nog att vi kanske ses innan dess. En av mammorna bor på gatan bredvid så en fika kanske vi kan få till :) En bra dag med goa mammor och goa ungar :)

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna