VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dregglisar

9841951-snBJa

Skrutt dregglar väldigt mycket och ibland kommer det oxå en och en annan liten spya. Så dregglisar går åt som smör i solen här hemma :) Ibland hinner den första torka innan det är dax för byte igen men har man otur finns det inte en enda! För en månad sen så fick jag köpa ett gäng från märket Pippi av en vän vars barn aldrig började dreggla.. Men jag märkte snabbt att 10 stycken räcker inte långt här hemma då antingen är dem nerspyade och ligger i tvättkorgen eller fortfarande blöta : )

Så ikväll tog jag tag i det och beställde hem ett gäng till från Lykke Liten. Hade letat runt lite efter de bästa priserna och det hittade jag där på Lykke Liten. Så inom några dagar har jag ett helt gäng nya dregglisar att kunna byta med :)

Beställde olika mönster och enfärgade men oxå några med tryck :) Hur söta är inte dessa?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna