VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Långpromenad och våfflor

Ännu en natt med en vridande skrutt. Och imorse när jag bytte blöja så såg hon så pigg ut och jag tyckte det var för tidigt att gå upp så testade och la henne på bröstet och hon somnade :) Vid 10 gick vi upp (9 vintertid) och strax efter 11 var vi redo för en promenad. Och eftersom jag inte har nån tid att passa eller så så tänkte jag att vi knatar på och ser vart vi hamnar. Har väl inte världens bästa flås och inte heller de muskler jag önskar men man måste ju börja nånstans :) Visste att det skulle bli tufft för Tyresö består av backar, backar och åter backar.
Tänkte att jag går till morfar och dit är det två ner och två upp (en riktig mördarbacke på slutet) men stannade några gånger mellan för att låta Benji söka lite. Gjorde väl ingen riktig vallningsruta men gick och la ut hans kamptrasa och mina vantar. Jäklar vad roligt det var att se honom jobba!! Och han hittade alla tre!! Dax att börja träna mer regelbundet kanske?

Efter lite vatten och några minuters vila hos morfar började hemfärden och den innehöll ännu fler backar :) Det jobbigaste var nästan hur mycket kläder man skulle ha på sig.. Tog av och på jackan vid backarna och halsduken virades om ett par gånger. Svårt att hitta rätt när det är varmt men blåsigt. Fick även stanna och amma skrutt på en parkbänk då hon var helt otröstlig och jag menar är man hungrig så är man :)

20120325-155118.jpg
Första tussilagona för i år, har ju sett andra vårtecken men ser man tussilago så kan man vara säker på att vi är på väg år rätt håll :)

Väl hemma, efter två timmars promenad, bjöds det på våfflor hos farmor :) Hur gott som helst!!

20120325-155708.jpg

Ännu en riktigt bra helg är slut och killen är ledig i två dagar. Imorn är tanken att vi ska på första mammagruppsträffen. Men eftersom vi ska flytta så vet jag inte om vi ska börja gå. Kommer bara hinna vara med två av gångerna och så det känns lite onödigt samtidigt som jag gärna skulle vilja gå och se vilka som är där. Får se imorn hur vi gör :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna