VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Pannkakor

Killen jobbar helg, hunden ska rastas och ingen bil. Vad gör man? Jo man promenerar till sina vänner och blir bjuden på fika och sen promenerar man hem :)

20120324-161917.jpg

Igår var det ju premärfika på altanen hos Bella och idag ringde jag till Åsa och väckte henne strax efter tio. Bjöd in mig själv på fika och det slutade med att hon ville göra pannkakor. Tackar man inte nej till då jag skulle göra våfflor igår kväll men det gick inget vidare med ett gjutjärn.

20120324-161809.jpg

Så köpte mjölk och lite juice på vägen och en halvtimme senare var vi framme. Plättar och pannkakor med hallonsylt bjöds det på och lite kaffe på det var pricken över i:et :)

20120324-161822.jpg

På hemvägen träffade jag på farmor och vi gjorde sällskap hemåt. Hon tog vagnen och jag kände mig lite halvnaken när jag bara gick med Benji. Men lite skönt att kunna pendla med armarna och slippa putta och gå lite halvböjd :) Måste verkligen tänka på hur jag går med vagnen! hahaha

När vi kom hem väntade disken och eftersom diskmaskinen är trasig så får man ta tag i den och diska på gamla hederliga sättet. Var sjukt längesen jag handdiskade så mycket disk, 2009 för att vara exakt :) Tekniken tar verkligen över, men det drar oxå mycket el så kanske ska handdiska lite mer för att spara lite hundralappar i nya boendet :)

Vi har myst och tillslut somnade en trött skrutt men dessvärre var det en kort vila så nu är hon vaken igen :)

20120324-161908.jpg

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna