VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bajs och gnäll

Idag har vi tagit det manjana så att säga.. Skrutt sov två timmar på mitt bröst vid lunch och efter det tog vi en långpromenad med Benji. Myst i sängen och sen lekt med mormor. Hon är inne i en fas där hon vill vara nära mest hela tiden. Sitta i knät eller iaf få all uppmärksamhet hela tiden :)

De illaluktande fisarna är tillbaka och hon lägger dem i tid och otid så att säga. Jättemysigt när man ligger och gosar :) Det går några dagar mellan bajsblöjorna (sparar på tvättlapparna iaf) och när det väl kommer lite bajs är det antingen lite grann eller två fulla på raken :)

Lite Big Brother innan det är det är dax att sova..


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna