VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inflyttningsfest

Det gick hur bra som helst att sova över i stugan!! Skrutt sov i sitt näste i resesängen och vaknade två gånger för mat. Efter den andra gången vid sex behöll jag henne på bröstet så vi kunde sova vidare. Vid nio var det dock dax att kliva upp tyckte hon och det var väl helt ok tyckte vi :)

Efter en lugn start på dagen har vi nu kommit in från en timmes promenad. Svägerskan tog barnen i tvillingvagnen och jag den dampiga Benji :) Skrutt somnade på en gång och sover än..

20120317-145311.jpg

Snart blir det över till svärfar för att kolla travet (satsade på en Harry med brudarna) och sen bär det av hemåt med dumpning av killen i sumpan på polarens inflyttningsfest. Jag själv får en myslördag hemma i lugn och ro :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna