VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bästa bebisappen

Skrutt är just nu i en ”åskmolnsfas” och mycket som händer i hennes lilla huvud. Extra gnällig men oxå mycket nyfiken på allt runt omkring.
Har ni appen The Wonder Weeks? Hur bra som helst med en guide om när faserna kommer och tips på hur man kan hjälpa sitt barn. Jag kan verkligen rekommendera den! Den har hjälpt mig när jag inte riktigt vet vad jag kan hitta på för att hon ska bli nöjd. Och framförallt vet jag varför hon blir som hon blir.
Just nu är hon inne i fasen Events :)

20120315-074915.jpg(Bilder lånade från appen ”The Wonder Weeks”)

Kan erkänna att jag var lite skeptisk i början och tänkte att det var nån blaj-app som nån hittat på. Men den grundar sig på över 30 års studier på barn och det finns en bok på svenska om man inte förstår vissa saker. Funderar på att köpa den som komplement men kommer inte ihåg vad den heter. Nån som vet?


Annons

Kommentarer


 1. malin 15 mars, 2012 on 08:39 Svara

  ÄR inte helt säker. Men det ser ut som graferna från boken ” Att växa och upptäcka världen” vet inte om den säljs längre. Men du kan säkert hitta den på blocket. Jag behöver fortfarande vår till Felix. Annars hade ni kunnat få låna den :)

 2. Annelie 15 mars, 2012 on 09:02 Svara

  Hej!
  Boken heter Att växa och upptäcka världen. Den finns tyvärr inte att få tag på längre. Har sett några böcker på Tradera, med de har gått för ca 400 kr för en pocketbok. Jag lånade den på biblioteket, så det är ju ett tips om man hellre vill lägga sina pengar på annat :) Jag har också appen, den är bra men det är ju såklart mycket mer information i boken.

 3. Anna 15 mars, 2012 on 13:19 Svara

  Det är Att växa och upptäcka världen. Tror inte heller den säljs längre. Men jag hittade på vårt bibliotek här i Täby.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna