VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ännu en dag på vift

Sov bra inatt och vaknade vid åtta med skrutt på bröstet. Hade lyft över henne vid sex då hon låg och vred och vände på sig. Hon har inte bajsat sen fredags morgon men släpper fisar lite titt som tätt. Så när jag lyfte över henne så fes hon och fy fan vad dem luktade!! Riktigt illa faktiskt. Trodde att just den lukten kom när dem började ät mat inte nu när dem ammar.
Iaf så mös vi i sängen nån timme innan vi åt frukost, gick ut med Benji och sen åkte till centrum. Operation inköp av pyjamaser till skrutt. Hittade bland annat grodpyjamasen från Kappahl i en större storlek och en med små grodor på från H&M :)

20120314-195700.jpg

Mötte upp B med dotter och åt lunch och sen vidare till ÖF. Skrutt satt och tittade och tittade, inga sura miner här inte :) Hann sova en stund oxå innan det var dax att bege sig hemåt. Väl hemma blev det en promenad med Benji på en gång och skrutt låg vaken hela vägen och snackade :) Ska bli kul sen när hon sitter mer upp och kan titta runt lite mer. Har bytt till sittdelen men har den på liggläge alternativt första hacket upp så hon ser lite mer men fortfarande ligger ner.

20120314-201256.jpg

Nu natta skrutt som börjar bli mer och mer gnällig när hon är trött. Utvecklingsfas – check :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna