VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pampers vs Libero

Vi använder Pampers här hemma och har gjort sen BB. Tycker dem känns lätta och tunna men med bra uppsugningsförmåga. Vissa tycker att dem känns ”blöta” eller att dem läcker men jag har bara varit med om att dem läckt kiss två gånger och det har varit när hon sovit. Tror att den satt lite snett eller liknande för sen har det inte hänt nån mer gång. Dem är lätta att sätta på och sitter på plats. Jag provade Libero nån gång men dem kändes lite för tjocka och dem satt inge bra på henne. Så nu är det bara Pampers som gäller och vi har storlek 3 Baby-Dry.

Sen har jag gått med i Pampersklubben och får erbjudanden och kan samla koder för att få lite rabatt på blöjor. Koderna hittar man på paketen och dem skrivs in på hemsidan och registrerar poäng. När du fått ihop ett gäng kan du välja en gåva eller presentkort. Nånting ska man väll få tillbaka för det går ju några paket i månaden 🙂 Även registrerat mig i Liberos klubb men inte kollat närmare på vad dem erbjuder. Man förlorar ju inget på det och tar bara nån minut att skriva in koderna så varför inte?

Vilka blöjor använder ni och varför?


Kommentarer


  1. Stolt Mamma till sju 13 mars, 2012 on 08:23 Svara

    Vi använder också bara Pampers, och har gjort till de tre små.
    Tycker att Libero som du säger är klumpiga och inte alls lika mjuka.
    När tjejerna och den stor pojken var små, var det Libero men pampers är idag den helt bästa blöjan.
    Att de läcker ibland gör nog alla blöjor, man måste liksom ha med sig ”innerdelen” ut om du fattar vad jag menar 😉 så den sitter som en barriär rund låret.

    Hoppas att allt är bra annars med er 🙂
    Kramekram.

    http://blogg.alltforforaldrar.se/mylovleykids

  2. Anna 13 mars, 2012 on 11:04 Svara

    Här blir det både Pampers och Libero. Tycker båda funkar lika bra just nu. Så då blir det de som vi har rabattkuponger på för tillfället 🙂 Tycker det kommer rabatter hela tiden. Använder mig också av poängsamlande både hos Libero och Pampers. Pamers verkar dock ha lite roligare produkter att välja bland.

  3. Malin 14 mars, 2012 on 20:10 Svara

    Vi har använt pampers till båda barnen, av precis de anledningar du skriver. Men sedan Ella blivit större har vi använd up-and-go. Och där tycker jag Libero är MYCKET BÄTTRE!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna