VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Värsta stormen

I eftermiddags tog jag och mamma en skön promenad i det fina vädret. Solen höll på att gå ner men himlen var blå och det var härligt om än lite blåsigt. Nån timme senare var det kolsvart och värsta stormen!! Vad hände?

Nu har jag legat i soffan och lyssnat på hur vinden drar fram och rycker tag i grinden som i sin tur gör ett ljud som existerar i skräckfilmer.. Jag gillar inte skräckfilmer! Och varför jag ligger här mitt i natten är för att skrutt är riktigt snorig och kunde inte ta bröstet i sängen. Täppan gjorde att hon inte fick grepp och så blev hon ledsen och började gråta så då gick vi ut till soffan.. Lite koksaltlösning så rensades näsan, för några timmar iaf, men blir nog till att gå upp nästa gång med för hon låter redan lite tilltäppt igen :(
Och jag har kommit i otakt med amningen :( Skrutt var så ledsen innan läggdags och åt inget (blir nog en till nattmatning vid 5-6) så det andra bröstet är redan påfyllt liksom.. Suck..

Nu har hon ätit och rapat så tillbaka till sängen.. Natti natti..


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna