VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lycka

Jag skulle nog kunna säga att jag är väldigt lyckligt lottad. Jag är frisk, mina nära och kära är friska och livet är ett stort nöje. Har inte alltid varit så så när man tänker efter och verkligen inser att man har så mycket att vara tacksam för kan man inte annat än att le. Små saker som att skrutt fann trygghet i att hålla i mitt finger när hon skulle somna gör gott i mammahjärtat. Att hon bara kan sitta i lugn och ro i famnen är bland det mysigaste som finns och att se hur hon skiner upp när hon ser sin pappa är så häftigt! Att det kan finnas så mycket kärlek i en sån liten människa är helt otroligt ♥

Idag har vi tagit lite sovmorgon, en mysfrukost och sen en skön (men svettig) promenad på över en timme. Gick till minneslunden och lämnade en vit tulpan till farfar. Han gillade vita blommor och han fyller år i slutet på april så tulpaner hör till hans årstid :) Blir alltid lite smärtsamt att gå dit och tänka på honom. Gör lite extra ont att veta att hon aldrig kommer att få träffa honom.

Nu ska vi börja laga till grytan som ska stå i ugnen och puttra. Förresten såg ni herrarnas masstart i skidskytte? Ferry kom tvåa och Lindström trea och som jag skrek på upploppet!! Tur att man har en dotter som klarar mammas stämma :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna