VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Härlig start

Efter en snorig natt så vaknade vi upp rätt pigga och glada ändå :) Skrutt är alltid glad på mornarna och det är väl det som gör att man tar sig upp :) Efter lite frukost för mig och amning för skrutt så sover hon sött. Skönt nu när man börjar läsa hennes signaler bättre och bättre. Visst händer det att man tar fel på hunger och trötthet ibland. Tur då att hon är så tydlig att hon helt enkelt inte tar bröstet om hon inte är hungrig :)

Snart ska jag ta en promenad med Benji och sen var planen att åka på kalas men eftersom hon är så snorig så hoppar vi det. Lite synd då det var ett ett-årskalas för Neas kompis C :( Dessutom har hennes mamma oxå fyllt år (dock inte jämt, 31 år) så det skulle vara två flugor i en smäll med en hemmabakad tårta och annat gott :) Vi ses eventuellt på måndag så får gratta då :)

Ikväll är det Melodifestivalfinalen!!!!!!! Wohoo!!! Har lite vin men funderar på maten..

Nån som ha nåt tips på lite festligare finalmat? Och vem hejar ni på ikväll?

Jag hejar på Loreen big time!! Grym låt och hela hon är ju helt underbar! Fatta vad hon skulle vara grym i Eurovision :)

Dax att ta tag i dagen :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna