VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Friserad

Gud så skönt att ha fixat håret igen! Vi räknade ut att jag inte slingat mig sen i början på AUGUSTI!! Snacka om att det har hållit sig bra :) Klippte mig i oktober nån gång och det hade växt sjukt mycket. Svägerskan övertalade mig att bara ta topparna nu när det blivit så långt. Brukar tydligen alltid vilja klippa av en bit när jag är trött på det. Man kan väl säga att hon vägrade klippa mer än topparna helt enkelt :) Så nu får vi se hur långt det kan bli innan jag tröttnar och vill kapa :)

20120304-202320.jpg

Skrutt satt glatt med ett tag :)
20120304-202401.jpg

Utslagen efter att inte ha kunnat somna hos pappa uppe i huset. Hon var så ledsen och kom inte alls till ro. Tog nån minut sen sov hon i min famn medan jag fick håret tvättat. La ner henne i fåtöljen och sen vaknade hon lagom tills vi var klara :)

20120304-202907.jpg

Visar bild sen hur det blev, hann inte det innan vi skulle åka för att hinna med färjan. Kommer aldrig att fatta det här med färjan. Den går typ en eller två gånger i timmen under ”lågsäsong”, missar du så är det bara snällt att vänta. Passa tider är sjukt jobbigt när allt hänger på en färja för trots att vi åkt ut dit i flera år glömmer jag bort att vi ska med en färja. Jag tänker att det tar väl lite över en timme körtid till ljusterö men missar du färjan kan du få vänta 30-40 min…. Sommartid går de oftare så då behöver du bara åka och kanske vänta 10 min på sin höjd. Och sen när man vill åka hem så är det inte bara att sätta sig i bilen och åka utan då ska man vänta in färjan igen…. Nu är vi på väg hem iaf och Big Brother väntar :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna